Exlibris Zbigniew Henryk Jankowski / Kw. - Kostiuk, Wojciech (1947- ). ([wydawca nieznany], 2000)
Przedstawia kogę ze ślimakiem i trzema książkami, na muszli napis: Exlibris, na rufie kielich z wężem Eskulapa, w głębi wieża Eiffla i kościół NMP w Gdańsku. U dołu pod statkiem wstęga z napisem: Zbigniew Henryk Jankowski. Sygnatura autora w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty i data.