[Stan wojenny 1982] [16 grudnia 1982 roku] / Fotografował Bogusław Nieznalski. - Nieznalski, Bogusław (1948-2014) (1982)
Przedstawia tłum ludzi stojący na torach tramwajowych w okolicy Dworca Głównego w Gdańsku, 16 grudnia 1982 roku.