[Stan wojenny 1982] [16 grudnia 1982 roku] - Nieznalski, Bogusław (1948-2014). (Gdańsk-Oliwa, 1982)
Przedstawia tłum ludzi stojący na torach tramwajowych w okolicy Dworca Głównego w Gdańsku, 16 grudnia 1982 roku.
Tyt. i data nadane przez katalogującego na podstawie opisu autora na rewersie, autor wg pieczątki na rewersie.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Polska -- 1981-1983 (Stan wojenny) -- fotografie