Edukacja 2003 (DW Medial, 2003)
Zawiera katalog studiów wyższych, studiów podyplomowych i szkół policealnych z terenu całego kraju, przewodnik po 19 ośrodkach akademickich oraz poradnik - Edukacja w Unii Europejskiej - studia UE.