Ex Libris J. Loeff [Stols]. - Stols, Alexandre Alphonse Marius (1900-1973) (1932)
U góry dwa trójkąty, pod nimi tarcza zegara, z prawej strony pionowa linia. Pod grubą linią napis: Ex Libris J. Loeff.