Jane Milmore i Billy van Zandt - skrzynk@pandory / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2012)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 7.07.2012 r. na Scenie Letniej w Pruszczu Gdańskim. Reżyseria: Adam Orzechowski, scenografia: Magdalena Gajewska.