Jane Milmore i Billy van Zandt - skrzynk@pandory - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2012)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 7.07.2012 r. na Scenie Letniej w Pruszczu Gdańskim. Reżyseria: Adam Orzechowski, scenografia: Magdalena Gajewska.
Na okładce plakat, autor: Andrzej Dudziński.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.