Ex Libris Walter Wuyts 2016 / Schvarzman. - Schvarzman, Mauricio (1947- ). (2016)
Przedstawia posąg Neptuna z gdańskiej fontanny, u dołu postać leżącej kobiety. Napis u góry: Walter Wuyts, pośrodku: Ex Libris, u dołu: 2016. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.