Ex Libris Walter Wuyts 2016 - Schvarzman, Mauricio (1947- ).; Wuyts, Walter ([S. l.], 2016)
Przedstawia posąg Neptuna z gdańskiej fontanny, u dołu postać leżącej kobiety. Napis u góry: Walter Wuyts, pośrodku: Ex Libris, u dołu: 2016. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., technika graf. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Argentyna -- 1990-.