[Zaproszenie. Incipit] Międzyzakładowy Komitet Organizacyjny Obchodów "Dni Morza" zaprasza ... na uroczystą akademię ... ([wydawca nieznany], 1967)
Zaproszenie na akademię 28.06.1967 r. w Operze i Filharmonii Bałtyckiej.