Exlibris. Bavaricis. Dr. H. Wiese - Ott, Herbert (1915-1987).; Wiese, Hermann (1935-2009). ([S.l.], 1986)
Fragment panoramy Monachium. Niżej napis: Exlibris. Bavaricis. Dr. H. Wiese. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Na odwrociu oł. nazwisko aut., technika graf., data.