Wojciech Bogusławski - Henryk VI na łowach / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1966)
Afisz teatralny przedstawienia 2.04.1966 r., które miało miejsce w Teatrze Wielkim w Gdańsku. Reżyseria Andrzej Szalawski, scenografia Liliana Jankowska, muzyka Karol Stromenger.