[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Wojewoda Gdański rozporządzeniem z dnia 10. VIII. 1947 roku ... / Zarząd Miejski m. Gdyni. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji psów z terenu gminy Gdynia, które ukończyły dwa miesiące życia.