[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Wojewoda Gdański rozporządzeniem z dnia 10. VIII. 1947 roku ... - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku rejestracji psów z terenu gminy Gdynia, które ukończyły dwa miesiące życia.
Pod tekstem: Gdynia, dnia 24 listopada 1947 r. Prezydent Miasta (Henryk Zakrzewski).
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła