Domowa encyklopedia prawa - Grupa Wydawnicza INFOR (Warszawa : GW INFOR, 2007)
15 poradników, porady ekspertów, niezbędne formularze, akty prawne, wyszukiwarka.
Tyt. z etykiety dysku.
Stan prawny na grudzień 2007 r.
Dodatek do Gazety Prawnej.
Wymagania systemowe : komputer PC z MS Windows 98/NT4/2000/XP, Internet Explorer 5.5 lub nowszy ; Acrobat Reader.
Keywords: Encyklopedie elektroniczne; Prawo -- encyklopedie; Prawo -- poradniki