Komendant Piłsudski przyjmuje defiladę ([S.l.] : Nakładem Kom. Bud. Pomnika Poległych Peowiaków, 1920)
Karta pocztowa.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Piłsudski, Józef -- (1867-1935) -- karty pocztowe; Polska Organizacja Wojskowa -- karty pocztowe