Salon XX Lecia Okręgu Gdańskiego Związku Polskich Artystów Plastyków : malarstwo rzeźba grafika czerwiec-lipiec 1967 / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1967)
Plakat wystawy, która miała miejsce w pawilonach BWA w Sopocie w ramach XX Festiwalu Sztuk Plastycznych. Plakat przedstawia okręgi w kolorach czerni, zieleni i czerwieni na granatowym tle, w centralnej części czarny kwadrat z białym kołem.