[Afisz teatralny. Incipit] Aleksander Fredro - Zemsta / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1970)
Afisz teatralny informujący o premierze, która miała miejsce 28.02.1970 r. w Teatrze na Targu Węglowym w Gdańsku. Reżyseria Zbigniew Bogdański, scenografia Ali Bunsch.