[Afisz. Incipit] Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych w Gdańsku ... zaprasza na imprezę rozrywkową p.t. Magia humoru i piosenki. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o imprezie Teatr Letni w Sopocie 12-15.08.1967 r. Wśród artystów: Halina Kunicka, Irena Jarocka, Zdzisława Sośnicka.