[Afisz. Incipit] Wojewódzka Agencja Imprez Artystycznych w Gdańsku ... zaprasza na imprezę rozrywkową p.t. Magia humoru i piosenki. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o imprezie Teatr Letni w Sopocie 12-15.08.1967 r. Wśród artystów: Halina Kunicka, Irena Jarocka, Zdzisława Sośnicka.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne