Józef Elsner i o. Cyryl Gieczyński OSPPE : porównanie elementów warsztatu kompozytorskiego na podstawie wybranych kompozycji / Maciej Jochymczyk. - Jochymczyk, Maciej
1. Traktowanie orkiestry i chóru. 2. Harmonika i estetyka. 3. Forma.