[Afisz. Incipit] Mecz Bokserski ... Dnia 8-go 11.47 r. o godz. 19.00 pomiędzy Z.K.S. "Mewa" Gdańsk-Nowy Port - K.K.S. "Unia" Tczew ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o meczu w Hali Samochodowej PKP przy ul. Gdańskiej 40.