Laureaci nagrody wojewódzkiej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia uroczystość rozdania nagody wojewódzkiej za 1971 rok, na zdjęciach m. in. Tadeusz Bejm, Marian Górski, Kazimierz Demel, Mirosław Krzysztofiak, Jan. Piepka, Władysław Walentynowicz, Józef Więckowski, Stanisław Michałowski.