Laureaci nagrody wojewódzkiej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1971)
Przedstawia uroczystość rozdania nagody wojewódzkiej za 1971 rok, na zdjęciach m. in. Tadeusz Bejm, Marian Górski, Kazimierz Demel, Mirosław Krzysztofiak, Jan. Piepka, Władysław Walentynowicz, Józef Więckowski, Stanisław Michałowski.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk