[Afisz. Incipit] Dnia 24-go lutego 1948 roku ... w auli Państwowego Liceum Pedagogicznego w Lęborku ... odbędzie się Uroczysta Akademia ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o akademii.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Rosja -- 1917 (Rewolucja) -- rocznice -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.