Gdańsk : kościół św. Józefa portal - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). (Gdańsk, 1952)
Przedstawia portal kościoła św. Józefa w Gdańsku w 1952 roku.
Tytuł ołówkiem na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Kościół św. Józefa (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk