Miejsca Ojca Pio prezentacja multimedialna / [pomysł i zdjęcia Paweł Teperski ; oprac. graf. Marcin Jakubionek]. - Teperski, Paweł (Wydawnictwo Serafin : Stowarzyszenie LIST, 2008)
Kompilacja kolorowych ilustracji i danych tekstowych.