Waldemar Bonsels - Przygody Pszczółki Mai / projekt Marta Ignerska ; Teatr im. H. Ch. Andersena w Lublinie. - Ignerska, Marta (1978- ). ([wydawca nieznany], 2009)
Plakat premiery 30.05.2009 r. Nazwisko autorki projektu w lewym dolnym rogu. Projekt plakatu przedstawia dziecięcy rysunek autorstwa 4-letniej Patrycji Wójtowicz.