[Ekslibris] Marka Trojanowskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1976)
W prostokątnej ramce inicjały tm, niżej napis: Marka Trojanowskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.