[Ekslibris] Marka Trojanowskiego - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Trojanowski, Marek (programista). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1976)
W prostokątnej ramce inicjały tm, niżej napis: Marka Trojanowskiego. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.