[Afisz. Incipit] Ogłoszenie : Zarządzeniem Ob. Wojewody Gdańskiego ... zostają utworzone hufce Budowlane "Świt" ... / Jan Krassowski. - Krassowski, Jan ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o utworzeniu hufców 4.08.1947 r.