Stanisław Niewitecki Ex Libris / [Ryszard Krzywka]. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1962)
W obramowaniu wzdłuż krawędzi napis: Stanisław Niewitecki Ex Libris, po środku wyobrażenie monety i nad nią wieża.