Ulica Wartka - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia nabrzeże i kamienice nr 4 przy ul. Wartkiej, przy nabrzeżu zacumowany prom Szafir, Gdańsk 1987 r.
Tytuł i data ołówkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie