Réthy István Könyve - Fery, Antal (1908-1994).; Rèthy, István (1909-1988). ([S. l., 1960)
Przedstawia konnego pocztyliona, u dołu na wstędze napis: Réthy István Könyve. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Data wg podanej bibliogr.
Strona, dostęp 27.07.2016
Keywords: Ekslibrisy -- Węgry -- 20 w