[Ulotka. Incipit] Sodalicja Mariańska pod wzewaniem Królowej Korony Polskiej w Tczewie uprzejmie zaprsza ... na poświęcenie sztandaru ... ([wydawca nieznany], 1948)
Zaproszenie na poświęcenie sztandaru 29.08.1948 r. w kościele św. Stanisława Kostki w Tczewie.