Eurypides - Helena : tragedia / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1973)
Afisz teatralny polskiej prapremiery, która miała miejsce 3.03.1973 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Marian Kołodziej, muzyka Ryszard Gardo.