[Nowy Port, kanał portowy] - Nowaliński, Karol (1935- ). ([S. l. : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia kanał portowy w Nowym Porcie, zacumowane przy nabrzeżach statki, ok. 1910 r.
Tyt. nadany przez katalogującego wg przedstawienia. Data i aut. odb. wg inwentarza PAN BG i Fot. Gd.
Fot. Gd.