Z Knih Mil. Marečka - Šťastný, Ctibor (1884-1962).; Mareček, Mil. (1962)
Sowa siedząca na książkach, w głębi drzewko, u dołu napis: Z Knih Mil. Marečka, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie działalności artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Czechy -- 20 w