[Afisz. Incipit] Gdański Wojewódzki konkurs skrzypcowy im. Henryka Wieniawskiego grudzień 1952. ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o konkursie skrzypcowym im. Henryka Wieniawskiego w Gdańsku, grudzień 1952 rok.