[Afisz teatralny. Incipit:] 19 września 1948 roku i dni następnych Taniec księżniczki komedia w 3 aktach L. H. Morstina. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz teatralny spektaklu. Reżyseria: Konrad Łaszewski. Dekoracja: Agnieszka Hornicka.