Ex Libris Karola Szlenkera - Półtawski, Adam (1881-1952).; Szlenker, Karol (1884- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1908)
W ośmiokątnej ramie inicjał KS na tle kwiatów nasturcji, pośrodku mały napis: Ex Libris Karola Szlenkera. Pod ramką autograf autora.
Data według cytowanej bibliografii.
Strona Ekslibris polski, dostęp 04.10.2018
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1900-1945.