Tulipanów gorzki zapach - Zawada, Andrzej (1948- ).; Herbert, Zbigniew (1924-1998). (1993)
Recenzja książki: Martwa natura z wędzidłem / Zbigniew Herbert. Wrocław, 1993.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.