[Park Oliwski w Gdańsku] - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia alejkę w Parku Oliwskim, 1979 r.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie przedstawienia.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Park Oliwski im. Adama Mickiewicza -- 1945- -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Oliwa (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk