Ex Libris Gon Jansen / A. - Acket, Désiré (1905-1987) ([wydawca nieznany], 1967)
Kobieta w kapeluszu kierująca otwartym samochodem, po obu stronach napis: Ex Libris Gon Jansen. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.