Rudolf Genée - Weger, August (1823-1892) (Stich u. Druck v. Weger in Leipzig : Verlag der Dürrschen Buchh., 1870)
Przedstawia portret profilowy w popiersiu Rudolfa Genée, dyrektora teatru miejskiego w Gdańsku i dziennikarza.