Selekcja czekolady przed pakowaniem / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia selekcję czekolady wykonywaną w gdańskim zakładzie "Bałtyk", 1979 r.