Pinokio / Krech. - Krechowicz, Jerzy (1937-2023) ([wydawca nieznany], 1977)
Plakat informujący o spektaklu w Teatrze Muzycznym w Gdyni w 1977 r. Muzyka Jadwiga Szajna-Lewandowska, libretto Irena Turska. Plakat przedstawia aktora przebranego za Pinokia na czarnym tle.