[Plac zabaw w Tczewie] / fotografia M. Ryczkowski. - Ryczkowski, Marek (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia nowo wybudowany plac zabaw dla dzieci w Tczewie, 1979 r.