Chrzciny pięcioraczków / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia świeckie "chrzciny" gdańskich pięcioraczów, na zdjęciurodzice, jedno z dzieci i rodzice chrzestni ministra żeglugi Jerzego Szopę oraz p. Mikołajewą, około 1972 r.