Ludwig Pietsch - Skarbina, Franz (1849-1910). ([Berlin], 1879)
Przedstawia portret Ludwiga Pietscha.
Miejsce na podstawie działalności autora.
W polu kompozycji w prawym dolnym rogu ołówkiem podpis autora i data: F. Skarbina 1879.
Na odwrocie ołówkiem: Ludwig Pietsch.
Keywords: Grafika -- Niemcy -- 19 w; Portrety -- Niemcy -- 19 w